NexGen Judo
Judo voor iedereen!

OVER ONS

NexGen Judo is ontstaan met het idee dat judo voor iedereen toegankelijk moet zijn. Het maakt niet uit of je de top van de sport wilt bereiken of dat je als ouder ervoor kiest om je kind op judo te zetten vanwege de bijdrage die het kan leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Daarnaast biedt NexGen Judo judo aan voor ALLE kinderen, zelfs als daar extra begeleiding voor nodig is (aangepast judo).


LEES MEER
  • Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-22 om 12.39.45_3f4b53eb
  • Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-22 om 12.50.47_a3097ae5
  • Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-22 om 12.50.47_744de6fd


WAT IS JUDO?

De oorsprong van judo is diep geworteld in de rijke tradities van Japanse krijgskunsten, maar het blijft zich ontwikkelen en aanpassen aan de moderne tijd. Als een discipline die zowel fysieke als mentale vaardigheden bevordert, blijft judo mensen over de hele wereld inspireren en verbinden.

LEES MEERNIEUWS


Terug naar overzicht

10-03-2024

Brons voor juf Naomi!

Afgelopen vrijdag kwam juf Naomi in actie op de Grand Prix in Linz (Oostenrijk). Hier wist juf Naomi een bronzen medaille te winnen.
Na een vrijloting in de eerste ronde wist ze knap te winnen van de Japanse wereldkampioen bij de junioren. De derde ronde wist Naomi ook met een mooie ippon te winnen van haar tegenstandster uit Kaapverdië.
Helaas ging de kwartfinale verloren met een houdgreep, maar wist zij zich in de herkansing te herpakken en nogmaals te winnen.
Hierdoor mocht ze het in het finaleblok opnemen tegen de Braziliaanse Pereira en dit werd in die partij gediskwalificeerd door een verboden handeling waardoor juf Naomi de bronzen plak in ontvangst mocht nemen!Terug naar overzicht  • Brons voor juf Naomi!
  • Overlijden Chris de Korte


Gastenboek

Gijs Van Os
06-05-24 19:10:28
Ik hoorde dit gisteren en wat super goed dat jullie dit doen. Deze sport toegankelijk maken voor iedereen. Ik wens jullie heel veel succes . 😘