NexGen Judo
Judo voor iedereen!

AANBOD

Aangepast Judo

 

Bij NexGen Judo staat het belangrijkste voorop: dat iedereen plezier kan ervaren op zijn of haar eigen niveau van de judosport. Daarom vormt aangepast judo een essentieel onderdeel van onze judoschool. Bij aangepast judo wordt rekening gehouden met de groepsgrootte, zodat uw kind de juiste begeleiding krijgt en niet verloren gaat in een grote groep. Bovendien zullen de leraren van NexGen Judo de juiste begeleiding bieden om elk kind dat deelneemt aan de judolessen te helpen bij het bereiken van hun individuele ontwikkelingsdoelen, met aandacht voor zowel sociaal-emotionele als motorische aspecten.


Jeugdlessen

 

Tijdens de jeugdlessen voor kinderen tussen de leeftijd van 4 en 12 jaar staat het centraal om zelfvertrouwen te ontwikkelen door middel van sport en plezier. Het is belangrijk dat kinderen plezier hebben in het beoefenen van judo en onbewust leren ze verschillende vaardigheden die bijdragen aan hun ontwikkeling later in het leven. Zo leren ze bijvoorbeeld valtechnieken, maar ook respect voor henzelf en hun omgeving, discipline en zelfvertrouwen. Op deze manier wordt judo een integraal onderdeel van de opvoeding van uw kind, terwijl ze tegelijkertijd plezier beleven door samen met hun vriendjes en vriendinnetjes te sporten.


Bekijk nu snel in het rooster wanneer de les is waar er interesse in is!

ROOSTER

Proefles aanvragen kan via het contactformulier

PROEFLES


Clinics

NexGen Judo, een vooraanstaande organisatie op het gebied van judo, heeft zich ten doel gesteld om de kracht van deze eeuwenoude Japanse krijgskunst naar het onderwijs te brengen. Met hun op maat gemaakte clinics bieden ze scholen de mogelijkheid om leerlingen kennis te laten maken met de vele voordelen van judo, zowel fysiek als mentaal.

De clinics van NexGen Judo zijn ontworpen om leerlingen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus te betrekken. Door middel van interactieve en leerzame sessies leren de leerlingen niet alleen de technieken van judo, maar ook belangrijke waarden zoals respect, discipline en teamwork.


Door samen te werken met scholen streeft NexGen Judo ernaar om judo toegankelijk te maken voor alle jongeren. Door hen te inspireren en te motiveren, dragen ze bij aan een gezondere en meer veerkrachtige samenleving. Met NexGen Judo kunnen scholen hun leerlingen niet alleen laten kennismaken met een prachtige sport, maar ook met waardevolle levenslessen die hen zullen begeleiden op hun reis naar volwassenheid.


Geïnteresseerd in de clinics? Neem dan contact met ons op!

CONTACT